Soita ja tilaa taksi

0200 111 01

(1,92 € / puh. +  25 snt./ 10 s. )

Tilaa Taksi1 -sovelluksen kautta

Google Play linkkiApp Store linkki

Soita ja tilaa taksi 

(1,92 €/ puh. +25 snt/ 10 s. )

Tilaa Taksi1 -sovelluksen kautta

Google Play linkkiApp Store linkki

Palveleva ja luotettava taksi Siilinjärvellä

Siistit, ystävälliset ja 100% koulutetut kuljettajamme vievät sinut turvallisesti perille ja ottavat aina huomioon jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Toimintaamme ohjaa periaate, että asiakas on aina ykkönen. Näin varmistamme, että tilaamalla Taksi1:sen, saat 100% palvelua.

Tilaa kätevästi Taksi1-sovelluksella

Taksin tilaaminen Siilinjärvellä onnistuu helposti Taksi1-sovelluksen avulla. Ilmoita sovelluksessa noutopaikka ja määränpää sekä milloin tarvitset kyydin. Sovelluksessa voit seurata reaaliaikaisesti taksin saapumista luoksesi sekä antaa tarvittaessa lisäohjeita kuljettajalle. Taksi1-sovellus on ilmainen ja ladattavissa Google Play ja Apple App Store -kaupoista.

Lataa Taksi1 -sovellus

Google Play linkkiApp Store linkki

Taksin hinta Siilinjärvellä

Taksimme noudattavat selkeää hinnastoa, jonka löydät takseistamme sekä nettisivuiltamme. Taksikyydin hinta perustuu henkilömäärään ja kuljettuun matkaan. Kaikki taksimme ovat varustettuja taksamittarilla. Näin voit luottaa siihen, että taksikyydin hinta muodostuu samoilla periaatteilla jokaiselle asiakkaallemme. Jokaiseen taksimatkaan kuuluu lähtömaksu. Ennakkotilaus on aina maksuton.

Ei ennakkotilausmaksua

Taksi kannattaa tilata ennakkoon, kun tiedät etukäteen, että sinun pitää saapua paikkaan tiettyyn aikaan. Näin varmistat, että olet perillä ajallaan. Erityisesti aamuisin on ruuhkaa, joten ennen klo 8.00 sijoittuvat kyydit kannattaa tilata ennakkoon viimeistään edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä. Näin voimme varata sinulle taksin aamuksi jo illalla. Ennakkotilauksesta emme veloita erillistä tilausmaksua, joten maksat etukäteen tilausta kyydistäsi normaalin hinnaston mukaisesti.

Taksipalvelut Siilinjärvellä

Paikalliset ykköskuskimme kuljettavat sinut perille suorinta ja nopeinta reittiä vuoden jokaisena päivänä kellonajasta riippumatta.

Seniorit

Avustamme iäkkäitä asiakkaitamme nousemaan taksiin ja taksista pois. Ystävällisten ja kohteliaiden kuskiemme kanssa voit asioida aina suomeksi.

Yrityssopimukset

Tarvitsetko työntekijöillesi tai asiakkaillesi luotettavan ja palvelevan taksipalvelun? Tee kanssamme sopimus taksikuljetuksista. Sopimuksesta kuljetukset voi maksaa myös laskulla. Kysy lisää toimisto@taksi1.fi

Liikuntarajoitteiset

Ammattitaitoiset kuljettajamme huolehtivat tarvittavista erityisjärjestelyistä, jotta liikuntarajoitteisten henkilöiden taksimatka sujuisi turvallisesti ja mukavasti.

Erikoistoiveet

Tarvitsetko tilataksia, matkustatko lemmikkien tai suurempien matkatavaroiden kanssa vai onko suunnitelmissasi pidempi taksimatka? Ota yhteyttä meihin ja kerro erikoistoiveistasi etukäteen, jotta voimme varmistaa sinulle tarpeitasi vastaavan taksikuljetuksen.

Taksin numero

0200 111 01

Muut palvelut

Etkö löytänyt tarpeitasi vastaavaa kuljetuspalvelua? Kerro meille minkälaista taksipalvelua etsit ja ja keskustellaan lisää toimisto@taksi1.fi