Skip to content
Taksi1 logo

Soita ja tilaa taksi

0300 301 111

(2,50€ / puh. + 25snt. 10s.)

taksi1_auto2-1920-min

Taksin hinta Joensuussa

Taksimatkan hinta määräytyy takseissamme taksamittarin mukaan ja hinnoittelumme on näkyvissä takseissamme ja verkkosivuillamme. Näin tiedät aina miten taksimatkasi hinta muodostuu. Yksinkertaisesti Taksi1:n hinta Joensuussa perustuu henkilömäärään ja kuljettuun matkaan. Jokaiseen taksimatkaan kuuluu lähtömaksu.

kt1_156_vanari2-1920-min

Ei ennakkotilausmaksua

Pitääkö sinun ehtiä esimerkiksi junalle, lentoasemalle tai johonkin muuhun tärkeään paikkaan tietyssä ajassa? Tilaamalla taksin etukäteen varmistat parhaiten, että olet perillä ajallaan. Erityisesti aamut ovat ruuhkaisia, joten jos sinun tulee olla perillä ennen klo 8.00 aamulla, tee ennakkotilaus viimeistään edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä. Näin voimme varmistaa kyytisi ja varata sinulle taksin aamuksi jo illalla. Emme peri ennakkotilausmaksua.

kt1_vanhus1-08-1920-min

Palvelumme

Tarjoamme luotettavaa taksipalvelua vuoden jokaisena päivänä kellonajasta riippumatta. Jokainen kuljettajamme on koulutettu taksialan ammattilainen ja hänellä on vahva paikallistuntemus. Toimimme Joensuussa ja tuomme asiakkaat Joensuuhun ja lentoasemalle myös lähialueilta: Ylämylly, Honkalampi, Lehmo, Onttola, Kulho, Iiksenniitty, Puntarikoski, Kunnasniemi, Reijola, Niittylahti ja Heinävaara.

Muut palvelut

Tarvitsetko muunlaista kuljetuspalvelua? Kauttamme voit tilata esimerkiksi myös tavarakuljetukset ja tapahtumakuljetukset. Oli tarpeesi mikä hyvänsä, niin ota yhteyttä ja keskustellaan lisää joensuu@taksi1.fi

Tilaa sovelluksella!