Soita ja tilaa taksi

0300 301 111

(1,92 € / puh. + 25 snt / 10 s.)

Tilaa Taksi1 -sovelluksen kautta

Google Play linkkiApp Store linkki

Soita ja tilaa taksi 

(1,92 € / puh. + 25 snt / 10 s.)

Tilaa Taksi1 -sovelluksen kautta

Google Play linkkiApp Store linkki

Luotettava ja palvelualtis taksi Joensuussa

Ystävälliset ja palvelualttiit ykköskuskimme vievät sinut turvallisesti ja luotettavasti perille Joensuussa. Palvelemme Joensuussa, Joensuun lentoasemalla ja Joensuun lähialueilla. Kuljettajamme ovat 100% koulutettuja ja ottavat aina huomioon jokaisen asiakkaamme erityistarpeet. Meille asiakas on aina ykkönen.

Tilaa Taksi1 -sovelluksen kautta

Google Play linkkiApp Store linkki

Taksin hinta Joensuussa

Taksimatkan hinta määräytyy takseissamme taksamittarin mukaan ja hinnoittelumme on näkyvissä takseissamme ja verkkosivuillamme. Näin tiedät aina miten taksimatkasi hinta muodostuu. Yksinkertaisesti Taksi1:n hinta Joensuussa perustuu henkilömäärään ja kuljettuun matkaan. Jokaiseen taksimatkaan kuuluu lähtömaksu.

Ennakkotilaamalla varmistat, että saavut perille ajallaan

Pitääkö sinun ehtiä esimerkiksi junalle, lentoasemalle tai johonkin muuhun tärkeään paikkaan tietyssä ajassa? Tilaamalla taksin etukäteen varmistat parhaiten, että olet perillä ajallaan. Erityisesti aamut ovat ruuhkaisia, joten jos sinun tulee olla perillä ennen klo 8.00 aamulla, tee ennakkotilaus viimeistään edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä. Näin voimme varmistaa kyytisi ja varata sinulle taksin aamuksi jo illalla. Emme peri ennakkotilausmaksua.

Taksipalvelumme Joensuussa

Tarjoamme luotettavaa taksipalvelua vuoden jokaisena päivänä kellonajasta riippumatta. Jokainen kuljettajamme on koulutettu taksialan ammattilainen ja hänellä on vahva paikallistuntemus. Toimimme Joensuussa ja tuomme asiakkaat Joensuuhun ja lentoasemalle myös lähialueilta: Ylämylly, Honkalampi, Lehmo, Onttola, Kulho, Iiksenniitty, Puntarikoski, Kunnasniemi, Reijola, Niittylahti ja Heinävaara.

Seniorit

Ystävälliset ja kohteliaat kuljettajamme huolehtivat, että vanhemmat asiakkaat pääsevät turvallisesti taksin kyytiin ja taksista pois. Jokaisen kuljettajamme kanssa voi aina asioida suomeksi.

&nbsp

Tilaa taksi Joensuun lentoasemalle

Jos saavut Joensuuhun lentäen, suosittelemme tilaamaan taksin lentoasemalle ennakkotilauksena. Emme veloita ennakkotilausmaksua ja kuljettaja on odottamassa sinua aulassa lennon saavuttua.  Tilaat taksikyydin lentoasemalle tilausnumerostamme tai Taksi1-sovelluksen kautta.

Liikuntarajoitteiset

Tarvitsetko sinä tai asiakkaasi erityisjärjestelyjä taksimatkalle liikuntarajoitteen vuoksi? Ammattitaitoiset kuljettajamme huolehtivat jokaisesta erityistarpeesta, jotta taksimatka sujuu turvallisesti ja mahdollisimman mukavasti.

Erikoistoiveet

Tarvitseeko seurueesi tilataksia? Kuljetatko mukanasi lemmikkejä tai suurikokoisia matkatavaroita? Tai suunnitteletko matkustavasi taksilla pidemmän matkan? Kertomalla erikoistoiveistasi etukäteen, voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Taksin numero

0300 301 111

Muut palvelut

Tarvitsetko muunlaista kuljetuspalvelua? Kauttamme voit tilata esimerkiksi myös tavarakuljetukset ja tapahtumakuljetukset. Oli tarpeesi mikä hyvänsä, niin ota yhteyttä ja keskustellaan lisää joensuu@taksi1.fi