Skip to content
Taksi1 logo
taksiykkoset_autojakuski_talvi1-1920-min

Ennakkotilaus

Tilaamalla taksin etukäteen voit varmistaa, että saavut perille ajallaan. Erityisesti silloin kun sinun on oltava tietyssä paikassa tiettyyn aikaan, kuten junassa, lentoasemalla tai muussa tärkeässä paikassa.

Aamut ovat yleensä ruuhkaisia, joten jos tarvitset kyydin ennen klo 8.00 aamulla, suositellaan ennakkotilauksen tekemistä viimeistään edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä. Tilaus voidaan tehdä soittamalla numeroon 0200 11101 (puhelun hinta 2,50 € / puh. + 25 snt / 10 s) tai käyttämällä maksutonta Taksi1 -sovellusta.

Ennakkotilauksesta ei veloiteta erillistä maksua, joten maksat ainoastaan normaalin taksikyydin hinnan.

kt1_vanhus1-08-1920-min

Seniorit

Ystävälliset ja kohteliaat kuljettajamme huolehtivat siitä, että vanhemmat asiakkaat pääsevät turvallisesti kyytiin ja kyydistä pois. Jokaisen kuljettajamme kanssa voit aina asioida suomeksi, ja varmistamme, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa avun ja palvelun.

taksi1logo_top-min

Liikuntarajoitteiset

Huolehtivat ja ammattitaitoiset kuljettajamme ottavat huomioon ja täyttävät jokaisen erikoistarpeen – ennen ajoa, ajon aikana ja ajon jälkeen, jotta sinä tai erityisjärjestelyjä vaativa asiakas pääsette turvallisesti ja mukavasti perille.

Tarvitsetko sinä tai asiakkaasi erityisjärjestelyjä taksimatkalle liikuntarajoitteen vuoksi? Kuljettajamme huolehtivat ammattitaitoisesti kaikista erityistarpeista ja varmistavat, että koko taksimatka sujuu turvallisesti ja mukavasti, erityisesti huomioiden liikuntarajoitteisten henkilöiden tarpeet.

kt1_opiskelija1-42-min

Erikoistoiveet

Tarvitsetko tilataksin suuremmalle porukalle, suunnitteletko pidempää taksimatkaa tai kuljetatko mukanasi lemmikkejä tai suurempia matkatavaroita? Kertomalla etukäteen erikoistoiveistasi varmistamme, että voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Olipa seurueesi tarpeet, lemmikit mukana tai suuremmat matkatavarat, haluamme tehdä taksikokemuksestasi mahdollisimman sujuvan ja mukavan.

Ota yhteyttä meihin ja kerro erikoistoiveistasi, niin voimme varmistaa tarpeitasi vastaavan taksikuljetuksen.

taksi1_lentokentta_yo1-min

Tilaa taksi lentoasemalle

Jos saavut lentäen Kuopioon tai Joensuuhun, suosittelemme tilaamaan taksin lentoasemalle ennakkotilauksena. Emme veloita ennakkotilausmaksua, ja kuljettaja odottaa sinua aulassa lennon saavuttua.

Voit tilata taksikyydin lentoasemalle kätevästi soittamalla tilausnumeroomme tai käyttämällä Taksi1-sovellusta. Näin varmistat sujuvan ja vaivattoman kuljetuksen kohteeseesi heti saapuessasi.

taksi1jaalla1-1920-min

Yrityssopimukset

Jos yrityksessäsi matkustetaan usein tai asiakkaasi tarvitsevat lähes päivittäin luotettavan taksikyydin, suosittelemme tekemään kanssamme sopimuksen taksikuljetuksista. Sopimuksen ansiosta yrityksesi voi maksaa kuljetukset kätevästi myös laskulla. Tarvitsetko työntekijöillesi tai asiakkaillesi luotettavan ja palvelevan taksipalvelun? Tee kanssamme sopimus taksikuljetuksista ja kysy lisätietoja osoitteesta toimisto@taksi1.fi.

linja-auto

Tilausajot

Suurempienkin ryhmien kuljetus onnistuu Taksiykkösten kautta luotettavasti ja laadukkaasti. Yhteistyökumppanimme Kuopion Tila-Auto Oy kuljettaa sujuvasti sekä pienemmät että suuremmat ryhmät. Kalustoa löytyy 16-hengen pikkubusseista aina 63-paikkaisiin linja-autoihin.

kt1_kiertoajelu-18-min

Kuopion Kahtelu

Kuopion Kahtelu on vähän enemmän kuin perinteinen sightseeing. Kuopion Kahtelun voit varata yksin, yhdessä ystävän kanssa tai vaikka perheen kesken. Kahtelu on myös mainio lahjaidea tai tapa tutustuttaa yritysvieraat Kuopioon.

Muut palvelut

Tarvitsetko muunlaista kuljetuspalvelua? Kauttamme voit tilata esimerkiksi myös tavarakuljetukset ja tapahtumakuljetukset. Oli tarpeesi mikä hyvänsä, niin ota yhteyttä ja keskustellaan lisää toimisto@taksi1.fi

Tilaa sovelluksella!