Taksipalvelut ykkösasenteella

Turvallista ja luotettavaa taksipalvelua jokaiselle

paikallistuntemuksemme avulla kuljetamme sinut perille edullisinta, suorinta ja nopeinta reittiä. Asiakkaan tyytyväisyys ja asiakkaasta huolehtiminen on meille aina ykkösasia – ennen ajoa, ajon aikana ja ajon jälkeen. Ykköskuljettajamme palvelevat Kuopiossa, Siilinjärvellä ja Joensuussa.

Ennakkotilaus

Pitääkö sinun olla tietyssä paikassa tiettyyn aikaan? Tilaamalla taksin etukäteen varmistat, että saavut perille ajallaan. Emme veloita erillistä ennakkotilausmaksua. Tilauksen voit tehdä soittamalla numeroon 0200 11101 (puhelun hinta 1,92 € / puh. + 25 snt / 10 s) tai maksuttomalla Taksi1-mobiilisovelluksella. 

Liikuntarajoitteiset

Huolehtivat ja ammattitaitoiset kuskimme ottavat huomioon ja täyttävät jokaisen erikoistarpeen – ennen ajoa, ajon aikana ja ajon jälkeen, jotta sinä tai erityisjärjestelyjä vaativa asiakas pääsette turvallisesti ja mukavasti perille.

Seniorit

Ystävälliset ja kohteliaat kuskimme huolehtivat, että vanhemmat asiakkaat pääsevät turvallisesti kyytiin ja kyydistä pois. Meillä voit luottaa siihen, että voit asioida kanssamme suomeksi.

Erikoistoiveet

Tarvitsetko tilataksin suuremmalle porukalle, aiotko kulkea taksilla pidemmän matkan tai kuljetatko mukanasi lemmikkejä tai suurempia matkatavaroita? Kertomalla erikoistoiveestasi etukäteen, voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Tilaa Taksi1

Taksipalvelut yrityksille

Sinun ei tarvitse arvailla etukäteen mihin taksimatkan hinta perustuu. Käytämme takseissamme taksamittaria, ja taksimatkan hinta perustuu henkilömäärään ja kuljettuun matkaan. Jokaiseen taksimatkaan kuuluu lähtömaksu. Ennakkotilaus on aina maksuton.

Yrityssopimukset

Jos yrityksessäsi matkustetaan paljon tai asiakkaasi tarvitsevat lähes päivittäin luotettavan taksikyydin, on järkevää tehdä kanssamme sopimus taksikuljetuksista. Sopimuksesta yrityksesi voi maksaa kuljetukset myös laskulla. Kysy lisää toimisto@taksi1.fi

Kuopion Kahtelu

Kuopion Kahtelu on vähän enemmän kuin perinteinen sightseeing. Kuopion Kahtelun voit varata yksin, yhdessä ystävän kanssa tai vaikka perheen kesken. Kahtelu on myös mainio lahjaidea tai tapa tutustuttaa yritysvieraat Kuopioon.

Tarvitsetko muunlaista kuljetuspalvelua?

Olemme joustava toimija ja uudistamme jatkuvasti toimintaamme. Siksi kuulemme mielellämme, jos palveluvalikoimastamme puuttuu jokin tarpeitasi vastaava kuljetuspalvelu. Oli tarpeesi mikä hyvänsä, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää toimisto@taksi1.fi