Soita ja tilaa taksi

0200 111 01

(1,25 € / puh. + 0,25 € / 10 s. + pvm)

Soita ja tilaa taksi 

(1,25 € / puh. + 0,25 € / 10 s. + pvm)

Palveluksessasi luotettava taksi Kuopiossa

Olemme 100% kuopiolainen taksiyrittäjien vuonna 2015 perustama yhtiö. Sinua palvelevat noin 70 ystävällistä ja luotettavaa ykköskuskia, jotka ovat sitoutuneet viemään sinut perille aikataulussa. Meille asiakas on aina ykkönen. Lupaamme 100% palvelua, 100% koulutetuilta kuljettajilta. Luotettavat ja palvelualttiit kuskimme ottavat huomioon jokaisen erityistarpeet.

Seuraa meitä somessa

Taksin hinta Kuopiossa

Sinun ei tarvitse arvailla etukäteen mihin taksimatkan hinta perustuu. Käytämme takseissamme taksamittaria, ja taksimatkan hinta perustuu henkilömäärään ja kuljettuun matkaan. Jokaiseen taksimatkaan kuuluu lähtömaksu. Ennakkotilaus on aina maksuton.

Ei ennakkotilausmaksua

Pitääkö sinun olla tietyssä paikassa tiettyyn aikaan? Tilaamalla taksin etukäteen varmistat, että saavut perille ajallaan. Aamut ovat ruuhkaisia, joten jos sinun tulee olla perillä ennen klo 8.00 aamulla, tee ennakkotilaus viimeistään edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä. Näin voimme varmistaa kyytisi ja varata sinulle taksin aamuksi jo illalla. Emme veloita erillistä ennakkotilausmaksua, joten maksat vain normaalin taksikyydin hinnan.

Taksipalvelumme Kuopiossa

Ystävälliset ja luotettavat ykköskuskimme vievät sinut perille aikataulussa. Vahvan paikallistuntemuksemme avulla kuljetamme sinut perille edullisinta, suorinta ja nopeinta reittiä. Toimimme Kuopiossa ja Kuopion lentoasemalla. Meiltä saat taksin vuoden jokaisena päivänä kellonajasta riippumatta.

Seniorit

 Varmistamme, että vanhemmat asiakkaat pääsevät turvallisesti taksin kyytiin ja kyydistä pois. Ystävällisten ja kohteliaiden kuskiemme kanssa voit asioida aina suomeksi.

Airport taxi 1 – Tilaa taksi
Kuopion lentoasemalle

Tilaa edullinen kimppataksi ennakkoon Kuopion lentoasemalle tai kotiovelle – ilman ennakkotilausmaksua.

Liikuntarajoitteiset

Tarvitsetko sinä tai asiakkaasi erityisjärjestelyjä taksimatkalle liikuntarajoitteen vuoksi? Ammattitaitoiset kuskimme ottavat huomioon jokaisen erityistarpeen ja huolehtivat, että koko taksimatka sujuu turvallisesti ja mukavasti.

Cargo1 -Tavarankuljetukset pikatoimituksina yrityksille

Voit tilata Cargo1-tavarakuljetuksen tavaroille, jotka mahtuvat järkevästi henkilö- tai farmariautoon.

Taksin numero

0200 111 01

Erikoistoiveet

Haluatko matkustaa tilataksilla, kuljettaa mukanasi lemmikkejä tai suuria matkatavaroita tai matkustaa taksilla pidemmän matkan? Kerro erikoistoiveistasi etukäteen ja voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Yrityssopimukset

Matkustetaanko yrityksessäsi paljon tai tarvitsevatko asiakkaasi luotettavan taksikyydin? Tee kanssamme sopimus taksikuljetuksista. Sopimuksesta yrityksesi voi maksaa kuljetukset myös laskulla. Kysy lisää toimisto@taksi1.fi

Muut palvelut

Tarvitsetko muunlaista kuljetuspalvelua? Kauttamme voit tilata esimerkiksi myös tavarakuljetukset ja tapahtumakuljetukset. Oli tarpeesi mikä hyvänsä, niin ota yhteyttä ja keskustellaan lisää hallinto@taksi1.fi

Uutiset

Taksilain uudistus Kuopiossa 1.7.

Kun vuorokausi vaihtuu launtain ja sunnuntain välisenä yönä, astuu uusi taksilaki voimaan. Lue miten uudistus näkyy Kuopiossa ja katso vinkit taksin tilaamiseen.

Uusi tilausnumero tulossa pian

Pian voit tilata taksikyytisi suoraan Kuopion TaksiYkkösiltä uuden tilausnumeromme kautta. Julkaisemme tilausnumeron nettisivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa ja Instagramissa. Pysy kuulolla!