Soita ja tilaa taksi

0200 111 01

(1,92 € / puh. + 25 snt / 10 s.)

Tilaa Taksi1 -sovelluksen kautta

Google Play linkkiApp Store linkki

Soita ja tilaa taksi 

(1,92 € / puh. + 25 snt / 10 s.)

Tilaa Taksi1 -sovelluksen kautta

Google Play linkkiApp Store linkki

Palveluksessasi luotettava taksi Kuopiossa

Olemme kuopiolainen, taksiyrittäjien vuonna 2015 perustama yhtiö. Sinua palvelevat lähes 150 ystävällistä ja luotettavaa ykköskuskia, jotka ovat sitoutuneet viemään sinut perille aikataulussa. Meille asiakas on aina ykkönen. Valitsemalla Taksiykköset, saat luotettavaa ja turvallista, aidosti paikallista palvelua. Asiakkaan tyytyväisyys ja asiakkaasta huolehtiminen on meille aina ykkösasia!

Tarvitsetko tilataksin suuremmalle porukalle, aiotko kulkea taksilla pidemmän matkan tai kuljetatko mukanasi lemmikkejä tai suurempia matkatavaroita? Kertomalla erikoistoiveestasi etukäteen, voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Tilausta tehdessä voit valita myös vähäpäästöisen auton.

Tilaa Taksi1 -sovelluksella

Voit tilata taksin Kuopiossa kätevästi  Taksi1-sovelluksella. Valitse noutopaikka ja päätepysäkki sekä haluatko taksin heti vai myöhemmin. Sinun on myös mahdollisuus seurata taksin saapumista reaaliaikaisesti ja lähettää tarvittaessa kuljettajalle lisäohjeita. Sovellus on ilmainen ja saatavissa Google Play ja Apple App Store -kaupoista.

Lataa Taksi1 -sovellus

Google Play linkkiApp Store linkki

Taksin hinta Kuopiossa

Sinun ei tarvitse arvailla etukäteen mihin taksimatkan hinta perustuu. Käytämme takseissamme taksamittaria, ja taksimatkan hinta perustuu henkilömäärään ja kuljettuun matkaan. Jokaiseen taksimatkaan kuuluu lähtömaksu. Ennakkotilaus on aina maksuton.

Ei ennakkotilausmaksua

Pitääkö sinun olla tietyssä paikassa tiettyyn aikaan? Tilaamalla taksin etukäteen varmistat, että saavut perille ajallaan. Aamut ovat ruuhkaisia, joten jos sinun tulee olla perillä ennen klo 8.00 aamulla, tee ennakkotilaus viimeistään edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä. Näin voimme varmistaa kyytisi ja varata sinulle taksin aamuksi jo illalla. Emme veloita erillistä ennakkotilausmaksua, joten maksat vain normaalin taksikyydin hinnan.

Taksipalvelumme Kuopiossa

Ystävälliset ja luotettavat ykköskuskimme vievät sinut perille aikataulussa. Vahvan paikallistuntemuksemme avulla kuljetamme sinut perille edullisinta, suorinta ja nopeinta reittiä. Toimimme Kuopiossa ja Kuopion lentoasemalla. Meiltä saat taksin vuoden jokaisena päivänä kellonajasta riippumatta.

Seniorit

 Varmistamme, että vanhemmat asiakkaat pääsevät turvallisesti taksin kyytiin ja kyydistä pois. Ystävällisten ja kohteliaiden kuskiemme kanssa voit asioida aina suomeksi.

&nbsp

Tilaa taksi Kuopion lentoasemalle

Jos saavut Kuopioon lentäen, suosittelemme tilaamaan taksin lentoasemalle ennakkotilauksena. Emme veloita ennakkotilausmaksua ja kuljettaja on odottamassa sinua aulassa lennon saavuttua.  Tilaat taksikyydin lentoasemalle tilausnumerostamme tai Taksi1-sovelluksen kautta.

Liikuntarajoitteiset

Tarvitsetko sinä tai asiakkaasi erityisjärjestelyjä taksimatkalle liikuntarajoitteen vuoksi? Ammattitaitoiset kuskimme ottavat huomioon jokaisen erityistarpeen ja huolehtivat, että koko taksimatka sujuu turvallisesti ja mukavasti.

Yrityssopimukset

Matkustetaanko yrityksessäsi paljon tai tarvitsevatko asiakkaasi luotettavan taksikyydin? Tee kanssamme sopimus taksikuljetuksista. Sopimuksesta yrityksesi voi maksaa kuljetukset myös laskulla. Kysy lisää toimisto@taksi1.fi

Taksin numero

0200 111 01

Erikoistoiveet

Haluatko matkustaa tilataksilla, kuljettaa mukanasi lemmikkejä tai suuria matkatavaroita tai matkustaa taksilla pidemmän matkan? Kerro erikoistoiveistasi etukäteen ja voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Tilausajot

Suurempienkin ryhmien kuljetus onnistuu Taksiykkösten kautta luotettavasti ja laadukkaasti. Yhteistyökumppanimme Kuopion Tila-Auto Oy kuljettaa sujuvasti sekä pienemmät että suuremmat ryhmät. Kalustoa löytyy 16-hengen pikkubusseista aina 63-paikkaisiin linja-autoihin. Kysy tarjousta!

Muut palvelut

Tarvitsetko muunlaista kuljetuspalvelua? Kauttamme voit tilata esimerkiksi myös tavarakuljetukset ja tapahtumakuljetukset. Oli tarpeesi mikä hyvänsä, niin ota yhteyttä ja keskustellaan lisää toimisto@taksi1.fi