Skip to content
Taksi1 logo

Soita ja tilaa taksi

0200 111 01

(2,50 € / puh. + 25snt / 10s.)

taksi1_auto2-1920-min

Taksin hinta Kuopiossa ja Siilinjärvellä

Taksimatkasi hinta on meille selkeä ja läpinäkyvä. Käytämme takseissamme taksamittaria, ja hinta perustuu henkilömäärään sekä kuljettuun matkaan. Jokainen taksimatkaan sisältyy lähtömaksu. Voit luottaa siihen, että kaikki taksimme noudattavat yhtenäistä hinnastoa, jonka löydät helposti takseistamme sekä nettisivuiltamme. Ennakkotilaus on aina maksuton.

kt1_156_vanari2-1920-min

Ei ennakkotilausmaksua

Taksi kannattaa tilata ennakkoon, kun tiedät etukäteen, että sinun pitää saapua paikkaan tiettyyn aikaan. Näin varmistat, että olet perillä ajallaan. Erityisesti aamuisin on ruuhkaa, joten ennen klo 8.00 sijoittuvat kyydit kannattaa tilata ennakkoon viimeistään edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä. Näin voimme varata sinulle taksin aamuksi jo illalla. Ennakkotilauksesta emme veloita erillistä tilausmaksua, joten maksat etukäteen tilausta kyydistäsi normaalin hinnaston mukaisesti.

kt1_vanhus1-08-1920-min

Palvelumme

Ystävälliset ja luotettavat ykköskuskimme vievät sinut perille aikataulussa. Vahvan paikallistuntemuksemme avulla kuljetamme sinut perille edullisinta, suorinta ja nopeinta reittiä. Toimimme Kuopiossa ja Siilinjärvellä. Meiltä saat taksin vuoden jokaisena päivänä kellonajasta riippumatta.

Muut palvelut

Tarvitsetko muunlaista kuljetuspalvelua? Kauttamme voit tilata esimerkiksi myös tavarakuljetukset ja tapahtumakuljetukset. Oli tarpeesi mikä hyvänsä, niin ota yhteyttä ja keskustellaan lisää toimisto@taksi1.fi

Tilaa sovelluksella!