Kuopion Taksiykköset on Kuopion, Siilijärven ja Joensuun alueella toimiva kasvuhaluinen taksiyhtiö. Ykkösbrändimme alla ajaa noin 70 yrittäjää ja vajaat 100 autoa, joille asiakas on aina ykkönen. Vuoden 2019 liikevaihtomme oli n. 547 500 €. Luotettavuus, laatu, paikallisuus ja rohkeus ovat arvojamme. Etsimme toimitusjohtajaa, jolla löytyy rohkeutta ja visiota uudistaa taksialaa ja toimintaamme.

TOIMENKUVA

Tehtävänäsi on vastata yhtiön tuloksellisesta toiminnasta. Tulet kehittämään strategiatyötä, operatiivista toimintaa ja ykkösluokan asiakaskokemusta. Toimitusjohtajana tulet toimimaan aktiivisesti asiakkaidemme, henkilöstön ja omistajiemme kanssa. Siksi toivomme, että olet ulospäinsuuntautunut, hyvä verkostoitumaan ja kehittämään uusia kumppanuuksia.

Pääset työskentelemään verrattain nuoressa taksiyhtiössä, joka on tottunut jatkuviin toimintaympäristön muutoksiin. Näemme muutokset pääasiassa mahdollisuuksina, ja olemme innokkaita kehittämään toimintaamme eivätkä menneisyyden kahleet sido meitä. Jos sinulla on katse tulevassa ja nautit toimintaympäristön muutosten asettamien haasteiden ratkaisemisesta digitalisaation tarjoamien mahdollisuuksien avulla, olet etsimämme henkilö.

Emme edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta taksialalla tai toimitusjohtajana toimimisesta – ne eivät ole myöskään este tehtävään valitsemiselle. Tukenasi toimii aktiivinen, taksialan ammattilaisista koostuva hallitus. Aikaisempaa kokemusta enemmän arvostamme innovatiivisuutta, kykyä katsoa tulevaisuuteen ja energisyyttä sekä aitoa halua rakentaa tulevaisuuden taksialaa. Myynti- ja/tai talousosaaminen ovat eduksi.

HAKEMINEN

Oletko valmis hyppäämään ykköstoimarin penkille? Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen hallinto@taksi1.fi 31.10.2020 mennessä. Otamme yhteyttä hakijoihin jo hakuaikana. Palkkaus ja töiden alkaminen sopimuksen mukaan.

Lisätietoja paikasta ja Taksiykkösistä:
Pj. Jaakko Heiskanen
045 1519330
hallinto@taksi1.fi