Taksiykkösten taksin voit tilata ilman erillistä ennakkotilausmaksua Kuopiossa ja Joensuussa. Ennakkotilaamalla Taksiykkösten taksin varmistat, että olet ajoissa perillä. Ennakkotilausta suositellaan varsinkin aikaisiin aamuihin, jolloin lentoasemalle ja rautatieasemalle on runsaasti liikennettä. Mikäli tarvitset auton aikaisin aamulla, pyydämme tekemään ennakkotilauksen edellisenä iltana klo 20 mennessä.

Ennakkotilattu taksi odottaa sinua Kuopion tai Joensuun lentoasemalla

Voit tilata Taksiykkösten taksin paluulennollesi odottamaan sinua lentoasemalle. Tällöin kotiinpaluu sujuu joustavasti ilman turhaa taksin odottelua.

Taksiykkösten auton tilaat Kuopiossa tilausnumerosta 0200 111 01 ja Joensuussa 0300 301 111, molemmat tilausnumerot toimivat ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Kuopion Taksiykköset voit tilata myös maksuttomalla Book a Taxi -mobiilisovelluksella.