Joensuun Taksiykkösten toiminta on käynnistynyt vauhdikkaasti ja tilausnumero 0300 30 1111 on otettu hyvin haltuun asiakkaiden toimesta. Kyytejä riittää ajettavaksi ja toiminnan vilkastuessa kaipaamme joukkoomme taksiyrittäjiä sekä taksinkuljettajia.

Taksiautoilija, kiinnostuitko toiminnastamme?

Tarjoamme käyttöösi valmiin kokonaispaketin, johon kuuluu mm. valmis brändi ja markkinointituki, välityskeskuspalvelut sekä valmiit maksuliikennesopimukset. Odotamme, että sinulla on olemassa liikenne- ja ammattiajolupa. Lisäksi meille Taksiykkösissä on tärkeää, että sitoudut toimintaan, sinulta löytyy rohkeutta uudistaa toimintaa, asiakas on sinulle ja kuljettajillesi aina ykkönen, haluat tarjota asiakkaille laadukasta palvelua sekä tunnet alueen, jolla toimit kuin omat taskusi.

Sinustako ykköskuski?

Olet etsimämme taksinkuljettaja, mikäli omaat ajoluvan ja tunnistat olevasi reipas, rehellinen, hyväkäytöksinen ja avoin oppimaan uutta. Joensuun Taksiykköset kouluttaa kuljettajat laitteistoihin ja talon tavoille.

Tekijöille on töitä tarjolla ykkösporukassa!
Lisätietoja työmahdollisuuksista kertovat Toivo Hirvonen (p. 040 531 9728) ja  Pasi Sinkkonen (p. 045 635 6931).