Joensuun Taksiykkösten tilausnumero 0300 30 1111 on avoinna. Tervetuloa kyytiin!

Tarjoamme luotettavaa taksipalvelua vuoden jokaisena päivänä kellonajasta riippumatta. Jokainen kuljettajamme on koulutettu taksialan ammattilainen ja hänellä on vahva paikallistuntemus. Toimimme Joensuussa ja tuomme asiakkaat Joensuuhun ja lentoasemalle myös lähialueilta: Ylämylly, Honkalampi, Lehmo, Onttola, Kulho, Iiksenniitty, Puntarikoski, Kunnasniemi, Reijola, Niittylahti ja Heinävaara.

Taksimatkan hinta määräytyy takseissamme taksamittarin mukaan ja hinnoittelumme on näkyvissä takseissamme ja verkkosivuillamme. Näin tiedät aina miten taksimatkasi hinta muodostuu. Taksi1:n hinta Joensuussa perustuu henkilömäärään ja kuljettuun matkaan. Jokaiseen taksimatkaan kuuluu lähtömaksu.

Tilaamalla taksin etukäteen varmistat parhaiten, että olet perillä ajallaan. Erityisesti aamut ovat ruuhkaisia, joten jos sinun tulee olla perillä ennen klo 8.00 aamulla, tee ennakkotilaus viimeistään edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä. Näin voimme varmistaa kyytisi ja varata sinulle taksin aamuksi jo illalla. Ennakkotilauksen hinta 7,10€ lisätään normaalin taksimatkan hintaan.

Joensuun Taksiykköset löytyvät myös Facebookista ja Instagramista. Sosiaalisen median tilejä seuraamalla pysyt mukana viimeisimmissä kuulumisissa.