Joensuun Taksiykköset aloittaa toiminnan 15. tammikuuta 2019. Ensimmäiset Joensuun Taksiykkösten väreihin teipatut autot ovat jo ilmestyneet katukuvaan ja lisää on tulossa. Joensuun Taksiykköset toimivat Joensuun alueella. Taksiykköset kuljettavat asiakkaat Joensuuhun päin ja lentoasemalle myös lähialueilta; Ylämylly, Honkalampi, Lehmo, Onttola, Kulho, Iiksenniitty, Puntarikoski, Kunnasniemi, Reijola, Niittylahti ja Heinävaara.

Joensuun suunnalla on tällä hetkellä käynnissä taksiyrittäjien haku tammikuussa aloittavan markkinointiyhtiön toimintaan. Mikäli olet kiinnostunut taksiyrittäjyydestä Joensuun Taksiykkösissä, lisätietoja voi kysyä Toivo Hirvonen p.040 531 9728, Pasi Sinkkonen p. 045 635 6931 tai sähköpostilla taksi1.joensuu(a)gmail.com

Joensuun Taksiykköset ilmoittavat tilausnumeronsa ensi vuoden alussa. Tällä hetkellä Joensuun Taksiykköset löytyvät niin Facebookista kuin Instagramistakin. Uuden markkinointiyhtiön voi näin ollen ottaa jo seurantaan sosiaalisen median puolella.

Joensuu on kolmas Taksi1-paikkakunta. Kuopio ja Jyväskylä saavat nyt seuraa Itä-Suomen suunnalta ja tulevaisuudessa laajentumisen on tarkoitus jatkua.