Kun vuorokausi vaihtuu launtain ja sunnuntain välisenä yönä, astuu uusi taksilaki voimaan. Suurin ja näkyvin muutos Kuopiossa on, että Savon Taksidatan tilausnumero lakkaa toimimasta heti vuorokauden vaihtuessa. Kuopiossa Taksiykkösten taksin saat tilattua numerosta 0200 111 01 (1,25€/puh. + 0,25€/10s.+ pvm). Syksyllä saat tilattua samasta numerosta myös Airport taxi1 -lentokenttäkuljetuksen. Ilmoitamme palvelusta lisää myöhemmin verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme.

Olemme tehneet kovasti töitä, että toiminta jatkuu ongelmitta. Pyydämme kuitenkin asiakkailtamme ymmärrystä, sillä muutos on suuri myös meillekin. Aikaisemmin samasta taksinumerosta välitettiin kaikille Kuopion takseille tilaukset. Nyt jokaisella taksiyrityksellä on oma tilausnumeronsa, joka osalla toimii jo 1.7. ja osalla ei. Meidän tilausnumeromme toimii jo nyt. Pyrimme palvelemaan teitä mahdollisimman nopeasti ja laadukkaasti noin 70 auton voimin. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä ja ajamme tilaukset siinä järjestyksessä, kun ne tulevat.

Tässä vinkit taksien tilaamiseen 1.7. alkaen

  • Tallenna uusi tilausnumero puhelimeesi
  • Varaudu hiukan normaalia pidempiin odotusaikoihin ja tilaa taksi jo hyvissä ajoin
  • Jos sinun tulee olla jossakin ennen klo 8.00 aamulla, tee ennakkotilaus viimeistään edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä. Aamut ovat ruuhkaisia, ja näin voimme varmistaa kyytisi ja varata sinulle taksin aamuksi jo illalla.