VÄLIAIKAISESTI PALVELU EI SAATAVILLA

Koronan aiheuttamasta tilanteesta johtuen Airport Taxi1 -palvelu on väliaikaisesti poissa käytöstä. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja tarjoamme palvelua jälleen, kun tilanne sen sallii. Normaalin taksikyydin lentokentälle voit tilata normaalisti puhelimitse 0200 111 01 (1,67 € / puh. + 0,31 € / min) tai Taksi1-sovelluksen kautta.

Airport taxi1:lla Kuopion lentoasemalle ja takaisin Kuopioon

Airport taxi1 on kiinteähintainen kimppataksi Kuopiosta Kuopion lentoasemalle ja takaisin. Voit tilata Airport taxi1-lentokenttäkuljetuksen kotimaan reittilennoille, ja mukanasi voi olla yksi normaali matkalaukku sekä käsimatkatavarat.

 

Kun lentosi lähtee Kuopion lentoasemalta

Tilaa taksin normaalista tilausnumerosta 0200 111 01  (1,67 €/puh. + 0,31 €/min) vähintään 3h ennen lennon lähtöaikaa. Kerro tilatessasi, että haluat Airport taxi1:n. Sinulta kysytään nimesi, hakuosoite, puhelinnumerosi sekä lähtevien henkilöiden määrä. Varaudu myös kertomaan lentoyhtiö ja lennon lähtöaika. Ilmoitamme sinulle monen aikaan taksi tulee hakemaan sinut.

Kun lentosi saapuu Kuopion lentoasemalle

Ennakkotilaus: Voit tilata Airport taxi1:n ennakkoon normaalista tilausnumerosta 0200 111 01 (1,67 €/puh. + 0,31 €/min) vähintään 45 minuuttia ennen lennon saapumisaikaa Kuopion lentoasemalle. Kerro tilatessasi, että haluat Airport taxi1:n. Sinulta kysytään lennon saapumisaika, nimesi, kohdeosoite, puhelinnumerosi sekä lähtevien henkilöiden määrä. Kuljettaja on sinua vastassa lentoaseman aulassa keltaisen Airport Taxi1 -kyltin kanssa.

 

Airport taxi1 ilman ennakkotilausta: Katso onko lentokentällä Kuopion taksiykkösten autoa, ja kerro kuljettajalle, että haluat Airport taxi1-lentokenttäkuljetuksen. Voit myös kysyä aulassa kyltin kanssa odottavalta kuljettajalta, onko autossa tilaa.  Jos kentällä ei ole
vapaita autoja, tilaa airport-taxi numerosta 0200 111 01  (1,67 €/puh. + 0,31 €/min).

Airport taxi1:n hinnat 12.8.2019 alkaen

  • Keskusta (Särkiniemi – Päiväranta välinen alue) 25 € / hlö
  • Levänen, Jynkkä 27 € / hlö
  • Petonen, Kylmämäki, Keilankanta (Lehtoniemi, Käränkä) 30 € /hlö
  • Saaristokaupunki, Jynkänvuori, Peikkometsä, Saunaniemi,Rautaniemi,
    Pirttiniemi ja Savolanniemi, Matkus kauppakeskus/ IKEA 35 € / hlö
  • Airport-taxi ei kuljeta Vuorelasta, Toivalasta ja Sorsasalosta Kuopion lentoasemalle ja toisin päin.

 

Airport taxi1 ei palvele