VÄLIAIKAISESTI PALVELU EI SAATAVILLA

Koronan aiheuttamasta tilanteesta johtuen Airport Taxi1 -palvelu on väliaikaisesti poissa käytöstä. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja tarjoamme palvelua jälleen, kun tilanne sen sallii. Normaalin taksikyydin lentokentälle voit tilata normaalisti puhelimitse 0200 111 01 (1,92 €/ puh. +25 snt/ 10 s. ) tai Taksi1-sovelluksen kautta.

Airport taxi1:lla Kuopion lentoasemalle ja takaisin Kuopioon

Airport taxi1 on kiinteähintainen kimppataksi Kuopiosta Kuopion lentoasemalle ja takaisin. Voit tilata Airport taxi1-lentokenttäkuljetuksen kotimaan reittilennoille, ja mukanasi voi olla yksi normaali matkalaukku sekä käsimatkatavarat.
 

Kun lentosi lähtee Kuopion lentoasemalta

Tilaa taksin normaalista tilausnumerosta 0200 111 01 vähintään 3h ennen lennon lähtöaikaa. Kerro tilatessasi, että haluat Airport taxi1:n. Sinulta kysytään nimesi, hakuosoite, puhelinnumerosi sekä lähtevien henkilöiden määrä. Varaudu myös kertomaan lentoyhtiö ja lennon lähtöaika. Ilmoitamme sinulle monen aikaan taksi tulee hakemaan sinut.

Kun lentosi saapuu Kuopion lentoasemalle

Ennakkotilaus: Voit tilata Airport taxi1:n ennakkoon normaalista tilausnumerosta 0200 111 01 vähintään 45 minuuttia ennen lennon saapumisaikaa Kuopion lentoasemalle. Kerro tilatessasi, että haluat Airport taxi1:n. Sinulta kysytään lennon saapumisaika, nimesi, kohdeosoite, puhelinnumerosi sekä lähtevien henkilöiden määrä. Kuljettaja on sinua vastassa lentoaseman aulassa keltaisen Airport Taxi1 -kyltin kanssa.  
Airport taxi1 ilman ennakkotilausta: Katso onko lentokentällä Kuopion taksiykkösten autoa, ja kerro kuljettajalle, että haluat Airport taxi1-lentokenttäkuljetuksen. Voit myös kysyä aulassa kyltin kanssa odottavalta kuljettajalta, onko autossa tilaa.  Jos kentällä ei ole
vapaita autoja, tilaa airport-taxi numerosta 0200 111 01 .

Airport taxi1:n hinnat 12.8.2019 alkaen

  • Keskusta (Särkiniemi – Päiväranta välinen alue) 25 € / hlö
  • Levänen, Jynkkä 27 € / hlö
  • Petonen, Kylmämäki, Keilankanta (Lehtoniemi, Käränkä) 30 € /hlö
  • Saaristokaupunki, Jynkänvuori, Peikkometsä, Saunaniemi,Rautaniemi, Pirttiniemi ja Savolanniemi, Matkus kauppakeskus/ IKEA 35 € / hlö
  • Airport-taxi ei kuljeta Vuorelasta, Toivalasta ja Sorsasalosta Kuopion lentoasemalle ja toisin päin.
 

Airport taxi1 ei palvele