Airport taxi1:lla Kuopion lentoasemalle ja takaisin Kuopioon

Airport taxi1 on kiinteähintainen kimppataksi Kuopiosta Kuopion lentoasemalle ja takaisin. Voit tilata Airport taxi1-lentokenttäkuljetuksen kotimaan reittilennoille, ja mukanasi voi olla yksi normaali matkalaukku sekä käsimatkatavarat.

 

Kun lentosi lähtee Kuopion lentoasemalta

Tilaa taksin normaalista tilausnumerosta 0200 111 01  (1,25€/puh + 0,25€/10s + pvm) vähintään 3h ennen lennon lähtöaikaa. Kerro tilatessasi, että haluat Airport taxi1:n. Sinulta kysytään nimesi, hakuosoite, puhelinnumerosi sekä lähtevien henkilöiden määrä. Varaudu myös kertomaan lentoyhtiö ja lennon lähtöaika. Ilmoitamme sinulle monen aikaan taksi tulee hakemaan sinut.

Kun lentosi saapuu Kuopion lentoasemalle

Ennakkotilaus: Voit tilata Airport taxi1:n ennakkoon normaalista tilausnumerosta 0200 111 01 (1,25€/puh + 0,25€/10s + pvm) vähintään 45 minuuttia ennen lennon saapumisaikaa Kuopion lentoasemalle. Kerro tilatessasi, että haluat Airport taxi1:n. Sinulta kysytään lennon saapumisaika, nimesi, kohdeosoite, puhelinnumerosi sekä lähtevien henkilöiden määrä. Sinulle varattu Airport taxi1 odottaa sinua airport taxi -tolpalla.

 

Airport taxi1 ilman ennakkotilausta: Katso onko lentokentällä Kuopion taksiykkösten autoa, ja kerro kuljettajalle, että haluat Airport taxi1-lentokenttäkuljetuksen. Jos kentällä ei ole
vapaita autoja, tilaa airport-taxi numerosta 0200 111 01  (1,25€/puh + 0,25€/10s + pvm).

Airport taxi1:n hinnat

  • Keskusta (Särkiniemi – Päiväranta välinen alue) 22 € / hlö
  • Levänen, Jynkkä 24 € / hlö
  • Petonen, Kylmämäki, Keilankanta (Lehtoniemi, Käränkä) 27 € /hlö
  • Saaristokaupunki, Jynkänvuori, Peikkometsä, Saunaniemi,Rautaniemi, Pirttiniemi ja Savolanniemi 30 € / hlö
  • Airport-taxi ei kuljeta Vuorelasta, Toivalasta ja Sorsasalosta Kuopion lentoasemalle ja toisin päin.

 

Airport taxi1 ei palvele