Luotettava. Laadukas. Paikallinen. Tilaa taksien ykkönen, Taksi1

 

Luotettava.Laadukas.Paikallinen.Tilaa taksien ykkönen, Taksi1

 

Taksit, joille asiakas on ykkönen

Kun tilaat taksin meiltä, voit olla varma, että asiakkaan tyytyväisyys ja asiakkaasta huolehtiminen on meille aina ykkösasia. Jokaisella paikkakunnalla, joilla toimimme, sinua palvelevat paikalliset ja koulutetut taksinkuljettajat. Ystävälliset ja luotettavat ykköskuskit vievät sinut perille aikataulussa vahvan paikallistuntemuksensa avulla. Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita kellonajasta riippumatta.

Palvelemme seuraavissa kaupungeissa

Katso kaupunkikohtaiset palvelut ja tilausnumerot.

Arvomme

Toimimmepa missä kaupungissa tahansa, samat arvot yhdistävät jokaista ykköstaksikuskia. Arvomme ovat luotettavuus, laadukkuus, paikallisuus ja rohkeus.

Luotettavuus

Olemme sovitussa paikassa sovittuun aikaan. Huolehdimme asiakkaasta ennen ajoa, ajon aikana ja ajon jälkeen.

Paikallisuus

Olemme tämän alueen liikenteen asiantuntijoita, tiedämme parhaimmat reitit ja ajankohtaiset tapahtumat, joiden avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Laadukkuus

Siistit autot ja siistit kuljettajat takaavat palvelumme laadun. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaan kuljetuksen.

Rohkeus

Haluamme olla taksialan edelläkävijöitä. Kunnianhimoinen tavoite saavutetaan rohkeilla päätöksillä ja teoilla, uusilla ideoilla ja yhteistyöllä. Yhdessä olemme rohkeampia.