Kyyti logo

Tilaa Taksi1 Kyyti-sovelluksen kautta

Google Play linkkiApp Store linkki

Tilaa Taksi1 Kyyti-sovelluksen kautta

Kyyti logo

Google Play linkkiApp Store linkki

Palveleva taksi Jyväskylässä

Olemme 100% jyväskyläläisten taksiyrittäjien perustama yhtiö. Lähes 40 siistiä taksiamme ja palvelualttiit kuskimme takaavat sinulle laadukkaan ja luotettavan taksimatkan Jyväskylässä. Palvelemme jokaista asiakastamme ykkösasenteella ja huolehdimme asiakkaasta ennen ajoa, ajon aikana ja ajon jälkeen.

Tilaa Taksi1 Kyyti-sovelluksella

Voit tilata taksimme kätevästi Kyyti-sovelluksen avulla. Valitse noutopaikka ja päätepysäkki sekä haluatko taksin heti vai myöhemmin. Voit maksaa tilauksesi suoraan sovelluksella ja seurata taksin saapumista reaaliaikaisesti. Sovellus on ilmainen ja saatavissa Google Play ja Apple App Store -kaupoista.

Lataa Kyyti puhelimeesi

Google Play linkkiApp Store linkki

Kyyti logo

Seuraa meitä somessa

Taksin hinta Jyväskylässä

Taksin hinta perustuu kuljettuun matkaan ja henkilömäärään. Jokaisessa taksissamme käytetään taksamittaria, joten taksin hinta määräytyy samoin perustein jokaiselle asiakkaalle. Lisäksi taksimatkan hintaan sisältyy lähtömaksu ja mahdollinen odotusaika. Ennakkotilauksista emme peri erillistä ennakkotilausmaksua.

Ei ennakkotilausmaksua

Tiedossa tärkeä tapaaminen tai meno, johon sinun on ehdittävä ajoissa? Tilaa taksi jo hyvissä ajoin etukäteen tekemällä ennakkotilaus. Koska erityisesti aamut ovat ruuhkaisia, tee ennen klo 8.00 ajoittuvien matkojen ennakkotilaukset viimeistään edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä. Näin voimme varmistaa kyytisi ja varata sinulle taksin aamuksi jo illalla. Emme veloita erillistä ennakkotilausmaksua, joten maksat vain normaalin taksikyydin hinnan.

Tilaa Taksi1 Jyväskylässä

Google Play linkkiApp Store linkki

Taksipalvelumme Jyväskylässä

Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia taksipalveluita Jyväskylässä niin yksityisille kuin yrityksille. Jokainen kuskimme on koulutettu taksinkuljettaja, joka kuljettaa sinut vahvahn paikallistuntemuksensa avulla perille aikataulussa. Ystävälliset ja palvelualttiit ykköskuskimme palvelevat vuoden jokaisena päivänä kellonajasta riippumatta Jyväskylän alueella.

Seniorit

Varmistamme, että vanhemmat asiakkaat pääsevät turvallisesti taksin kyytiin ja kyydistä pois. Ystävällisten ja kohteliaiden kuskiemme kanssa voit asioida aina suomeksi.

Erikoistoiveet

Kerro etukäteen, jos tarvitset tilataksin suuremmalle porukalle, tarvitset taksin pitkälle matkalle tai kuljetat mukanasi lemmikkejä tai suuria matkatavaroita. Näin voimme varautua erikoistoiveisiisi ja tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelun.

Cargo 1 -Tavarankuljetukset pikatoimituksina yrityksille

Tilaa pikatoimitus tavaroille ja paketeille, jotka mahtuvat järkevästi henkilö- tai farmariautoon.

Liikuntarajoitteiset

Otamme huomioon ja täytämme jokaisen erikoistarpeen, jonka sinä tai erityisjärjestelyjä tarvitseva asiakkaasi tarvitsette. Huolehdimme asiakkaamme turvallisesti perille – ennen ennen ajoa, ajon aikana ja ajon jälkeen.

Yrityssopimukset

Yrityssopimus on järkevä ratkaisu yrityksille, joissa henkilökunta tai asiakkaat matkustavat jatkuvasti taksilla. Yrityksesi voi tehdä kanssamme myös laskutussopimuksen. Ota yhteyttä toimisto@taksi1.fi

Muut palvelut

Eikö palveluvalikoimastamme löytynyt tarvitsemaasi kuljetuspalvelua? Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää hallinto@taksi1.fi